وبلاگ همه در هم

از همه چیز و همه جا




قبولی تضمینی در جزوات کارشناسی ارشد فراگیر
نوشته شده در تاريخ پنجشنبه بیست و ششم بهمن 1391 توسط مریم |
آموزش چیدمان هفت سین

پخت شیرینی با فر :

موادلازم :
آرد برنج نرم500 گرم

روغن جامد150گرم

کره دوغ گرفته یا کره100گرم
   
زرده تخم مرغ2 عدد
   
پودر شکر نرم150گرم
   
هل سبز ساییده یک دوم قاشق چایخوری
   
گلاب یک دوم قاشق چایخوری (درصورت تمایل)
   
زعفران به میزان لازم (در صورت تمایل)
   
تخم خرفه به میزان لازم (برای تزیین)

طرز تهیه:
در کاسه ای روغن جامد و کره را ۵ دقیقه با همزن بزنید تا کاملاً سفید و پوک شود. سپس پودر شکر را در چند مرحله به مایه اضافه کنید و با همزن ۱۵ دقیقه بزنید. سپس زرده تخم مرغ را یکی یکی بریزید و ۸ دقیقه هم بزنید تا مایه کاملاً یکدست شود.

بعد گلاب و هل را به ترکیب اضافه کنید و ۲ دقیقه با همزن بزنید. گلاب زیاد شیرینی را سفت می کند، در صورت تمایل، حتی می توانید گلاب را حذف کنید.
سپس آرد برنج نرم را قاشق قاشق به ترکیب بالا بیفزایید و کاملاً ورز دهید. زمانی این خمیر آماده است که بتوانید مقداری از آنرا در دست گلوله کنید و با انگشت روی آن فشار دهید، ولی تَرَک برندارد.

در صورتی که مایل باشید نان برنجی زعفرانی داشته باشید، مقداری از خمیر را جدا کنید و به آن زعفران آب کرده اضافه کنید. زعفران باید غلیظ و خمیری باشد در غیر این صورت سبب از هم پاشیدن خمیر می شود.
بهتر است این خمیر آماده را در ظرف سربسته یا پوشش نایلونی ۲۴ ساعت استراحت دهید.

بعد از گذشت این مدت خمیر را ورز دهید و گلوله ای به اندازه فندق از خمیر بردارید و با انگشتدانه نقش بیندازید یا گلوله ها را به فاصله در سینی بچینید و مُهر بزنید. برای تزیین می توانید مقداری تخم خرفه روی شیرینی بپاشید.
شیرینی ها را در فری با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد یا ۳۰۰ درجه فارنهایت یا شماره ۳ در طبقه بالا قرار دهید تا بپزد. دقت کنید که برای پخت این شیرینی فر نباید خیلی داغ باشد.
مدت پخت این شیرینی۱۵ تا ۲۰ دقیقه است. بعد از پخت اجازه دهید شیرینی ها کاملاً خنک شوند، سپس در ظرف مخصوص سرو بچینید.
برای اینکه شیرینی شما لطیف تر شود، آرد برنج و پودر شکر را از پارچه حریر (تنظیف) عبور دهید و تنها آنچه از پارچه عبور کرد برای شیرینی استفاده کنید.

پخت شیرینی با ماکروویو :

مواد لازم:
آرد برنج / 200 گرم
آرد گندم / 50 گرم
بيکينگ پودر / يک دوم قاشق چايخوري
کره / 100 گرم
پودر هل / سه چهارم قاشق چايخوري
تخم مرغ / يک عدد
گلاب / يک و نيم قاشق سوپخوري
پودر قند / 100 گرم
تخم خرفه / به ميزان لازم

طرز تهيه:
ابتدا دستگاه را با دماي 150 درجه سانتي گراد گرم کنيد (پيش گرمايش کليد کانوکشن).کره را آب کرده و آرد برنج و گندم و بيکينگ پودر را به آن اضافه کرده و هل را بيافزاييد تا به صورت خرده نان درآيد. در ظرف ديگري تخم مرغ را با چنگال هم زده و گلاب و پودر قند را به آن اضافه کنيد و به مخلوط آرد بيافزاييد تا به صورت خميري نرم و يک دست درآيد خمير را در کيسه فريزر قرار داده و حداقل 2 ساعت در يخچال بگذاريد.
ظرف مناسبي را انتخاب کنيد. از خمير به اندازه فندق بزرگ برداشته و در دست گرد کنيد و روي آن را با مهر چوبي نقش بزنيد تا کمي پهن شود و روي آن تخم خرفه بپاشيد. ظرف را به مدت 20 دقيقه با دماي 150 درجه سانتي گراد روي سه پايه کوتاه فلزي در مايکروويو بگذاريد تا زير شيريني طلايي شود.

نکات :
- بهتر است مهر را در آرد بزنيد تا به سطح خمير نچسبد.
- بگذاريد شيريني ها کمي سرد شوند و بعد از ظرف جدا کنيد.
- مي توانيد کمي آب زعفران به خمير اضافه کنيد تا شيريني زعفراني شود.
- در زمان پيش گرمايش بايد دستگاه خالي باشد.
- با توجه به سايز مايکروويو بايد اين شيريني را در 2 نوبت درست کرد.
- مي توانيد خمير را از روز قبل آماده کرده و در يخچال بگذاريد.
- بعد از درآوردن خمير از يخچال 15 دقيقه صبرکنيد، بعد شيريني ها را در دست گرد کنيد.
- هنگام استفاده از کليد کانوکشن مي توانيد از ظرف فلزي هم استفاده کنيد.



تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به نویسنده وبلاگ همه در هم می باشد.


»»»برای خواندن مطالب بیشتر و جذاب تر به پرتال جامع همه در هم بیایید (کلیک کنید)

برچسب‌ها: طرز تهیه شیرینی برنجی, طرز تهیه نان برنجی با فر, طرز تهیه نان برنجی با ماکروفر, طرز تهیه شیرینی برنجی با مایکروویو, شیرینی شب عید
.: Weblog Themes By Hamisheonline.com :.

تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به نویسنده وبلاگ همه در هم می باشد.
ما را محبوب نمایید